Toplantı odası konsol ekranı

Toplantı odası masasında bir ekranınız var ve aşağıdaki işlemleri yapabiliyorsunuz

  • Mutfak servisi (çay, kahve servisi)
  • Temizlik ve Teknik destek isteği.
  • Sunum ekranı yönetimi

Toplantı odası konsol ekranı
Toplantı odası çay sipariş ekranı Toplantı odası için mutfak ekranı

01

Toplantı odasından mutfak servisi

Toplantı odasından çay siparişi vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tabii ki saadece çay değil. Mutfak bize ne sunuyorsa ayarlamalarda bu bilgileri tanımlayarak tüm bu siparişlerinizi isteyebilirsiniz. Siz siparişinizi verdiğinizde mutfak ekranında siparişiniz gözükür ve sesli uyarı ile bildirim yapılır.

Mutfak otomasyonunda toplantı odaları içerisinde birer konsol ekranı ve mutfakta bir bildirim ekranı konulur. Birden fazla mutfak eklenebilir ve odalar ayrı ayrı bu mutfaklara bağlanabilir. Konsol ekranından sipariş verildiğinde mutfak ekranına bildirim gelerek hangi odadan neler sipariş edildiği görülür. Belirli süre ekranda beliren sipariş bir süre sonra otomatik olarak kaldırılır.

02

Toplantı odası temizlik ve teknik talepler

Toplantı odasında acil bir temizlik veya altyapı ihtiyacı var ise, bunun ilgili birime bildirimini ekran üzerinden yapabilirsiniz. Yapılacak bildirimleri temizlik veya teknik olarak iki kısma ayırdık. İstediğiz mesajları ayarlardan girerek kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Böylece ihtiyacınız olan bildirimleri kendiniz planlayabilir, bildirimleri mail veya sms yoluyla ilgili kişilere veya yine bina otomasyonuna iletebilirsiniz.

Toplantı odası temizlik ve teknik talepleri
Toplantı odası smarttv ekran yönetimi

03

Toplantı odası sunum ekranı yönetimi

  • Ekran açıp kapama
  • Ekran kaynağı değiştirme
  • Ekran sesini açma / kapama
  • Samsung/LG/Philips modelleri ile tam uyumlu